Datacoach vouchers Brainport Development

Aanbod

Waarom dit initiatief?

De hele samenleving heeft te maken met data en digitalisering. Het maakt ons als maatschappij in elke sector, slimmer. Het goed gebruiken van data versterkt het innovatievermogen van organisaties, en wordt steeds belangrijker voor de concurrentiekracht van bedrijven én van Brabant. Daarom faciliteert Provincie Noord-Brabant de hulp van datacoaches speciaal voor het MKB.

Maak werk van de data van jouw bedrijf, jouw processen, klanten en je markt.

Wil je weten hoever jouw bedrijf met digitalisering is? Vul dan de gratis datascan in.

Wil je Data (nóg) slimmer gebruiken, en/of meer inzicht krijgen in de mogelijkheden van data en AI? Schakel dan kosteloos en vrijblijvend een datacoach in!

Een datacoach kan je begeleiden bij de eerste stappen én je eventueel voorstellen aan een expert. 

Voor de kosten van het inzetten van een expert kom je mogelijk ook in aanmerking voor een vergoeding, van 1 dag gratis advies van een expert van € 1000,- tot vouchers van € 2.000 voor een 5 daags adviestraject. Ook hierover kan de datacoach je alles vertellen.

Het is zowel interessant voor medische bedrijven die een dataveiligheid opdracht bij een startup neer kunnen leggen alsmede voor data startups die deze vouchers in kunnen laten zetten door hun klanten en door haar betaald worden.

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met Desiree van Zutphen van Brainport Development 06-383 13 859.

Of plan hier digitaal een gratis adviesgesprek voor datakansen (brainporteindhoven.com)

Desiree (德茜蕾) van Zutphen | LinkedIn